Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4534
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВерна, В.В.-
dc.date.accessioned2015-11-04T13:56:49Z-
dc.date.available2015-11-04T13:56:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВерна, В. В. Удосконалення технологій управління персоналом на виноградарсько-виноробних підприємствах [Текст] / В. В. Верна // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Спецвип. 33. Ч.1. – С. 61–64. – Бібліогр.: с. 64 (4 назви).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4534-
dc.descriptionThe theoretical positions are considered and methodical recommendations on use of technologies of management by the personnel in formation of organizational behaviour in grape and wine enterprises are developed. Key words: management, the personnel, grape and wine enterprise.uk
dc.description.abstractУ статті розглянуто теоретичні положення та розроблено методичні рекомендації щодо використання технологій управління персоналом у формуванні організаційної поведінки у виноградарсько-виноробних підприємствах. Ключові слова: управління, персонал, виноградарсько-виноробне підприємство.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;-
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectперсоналuk
dc.subjectвиноградарсько-виноробне підприємствоuk
dc.titleУдосконалення технологій управління персоналом на виноградарсько-виноробних підприємствахuk
dc.title.alternativeImprovement the technology of management the personnel in grape and wine enterprisesuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 1 - 2011

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ.pdf258.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.