Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4534
Название: Удосконалення технологій управління персоналом на виноградарсько-виноробних підприємствах
Другие названия: Improvement the technology of management the personnel in grape and wine enterprises
Авторы: Верна, В.В.
Ключевые слова: управління, персонал, виноградарсько-виноробне підприємство
Дата публикации: 2011
Издательство: Видавництво УжНУ
Библиографическое описание: Верна, В. В. Удосконалення технологій управління персоналом на виноградарсько-виноробних підприємствах [Текст] / В. В. Верна // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Спецвип. 33. Ч.1. – С. 61–64. – Бібліогр.: с. 64 (4 назви).
Серия/номер: Економіка;
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто теоретичні положення та розроблено методичні рекомендації щодо використання технологій управління персоналом у формуванні організаційної поведінки у виноградарсько-виноробних підприємствах. Ключові слова: управління, персонал, виноградарсько-виноробне підприємство.
Описание: The theoretical positions are considered and methodical recommendations on use of technologies of management by the personnel in formation of organizational behaviour in grape and wine enterprises are developed. Key words: management, the personnel, grape and wine enterprise.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4534
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 1 - 2011

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ.pdf258.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.