Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4534
Назва: Удосконалення технологій управління персоналом на виноградарсько-виноробних підприємствах
Інші назви: Improvement the technology of management the personnel in grape and wine enterprises
Автори: Верна, В.В.
Ключові слова: управління, персонал, виноградарсько-виноробне підприємство
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Верна, В. В. Удосконалення технологій управління персоналом на виноградарсько-виноробних підприємствах [Текст] / В. В. Верна // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Спецвип. 33. Ч.1. – С. 61–64. – Бібліогр.: с. 64 (4 назви).
Серія/номер: Економіка;
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні положення та розроблено методичні рекомендації щодо використання технологій управління персоналом у формуванні організаційної поведінки у виноградарсько-виноробних підприємствах. Ключові слова: управління, персонал, виноградарсько-виноробне підприємство.
Опис: The theoretical positions are considered and methodical recommendations on use of technologies of management by the personnel in formation of organizational behaviour in grape and wine enterprises are developed. Key words: management, the personnel, grape and wine enterprise.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4534
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 1 - 2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ.pdf258.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.