Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4543
Название: Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Другие названия: Features of the competitiveness of the enterprises of meet industry of Ukraine
Авторы: Ємцев, В.І.
Ключевые слова: м’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека
Дата публикации: 2011
Издательство: Видавництво УжНУ
Библиографическое описание: Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України [Текст] / В. І. Ємцев // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Спецвип. 33. Ч.1. – С. 102–105. – Бібліогр.: с. 105 (3 назви).
Серия/номер: Економіка;
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції. Ключові слова: м’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека.
Описание: Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products. Key words: meet industry, competitiveness, raw materials, economic relations, product security.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4543
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 1 - 2011



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.