Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4543
Назва: Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Інші назви: Features of the competitiveness of the enterprises of meet industry of Ukraine
Автори: Ємцев, В.І.
Ключові слова: м’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України [Текст] / В. І. Ємцев // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Спецвип. 33. Ч.1. – С. 102–105. – Бібліогр.: с. 105 (3 назви).
Серія/номер: Економіка;
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції. Ключові слова: м’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека.
Опис: Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products. Key words: meet industry, competitiveness, raw materials, economic relations, product security.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4543
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 1 - 2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.