Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorМалец, Віктор-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-26T12:44:04Z-
dc.date.available2022-11-26T12:44:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКорсак Р.В., Малець В.Д., Годя І.М. РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРАuk
dc.identifier.issnISBN 978-966-8269-57-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977-
dc.descriptionУ сучасному світі розвиток ресторанної індустрії відбувається динамічними та швидкими кроками. Процеси глобалізації та інтеграції, які проникають у всі сфери життя людини, не оминають й сфери громадського харчування. За останні двадцять років, вітчизняне ресторанне господарство зазнало суттєвого розвитку, враховуючи те, що у 90-ті роки перебувало у стані повного занепаду.uk
dc.description.abstractАвтори: Корсак Р. В. – д.іст.н., професор. Автор понад 70 наукових та навчально-методичних праць, що присвячені вивченню туристичної галузі та готельно-ресторанної справи. Завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ»; Малець В. Д. – ресторатор та шеф-кухар з 20-річним досвідом роботи. Володар сертифікатів «Basic Food Higiene Certificate» London-2002, «Certificate of recognition in Hospitality Operations» Astana-2009. Учасник багатьох професійних змагань та ТВ шоу «Пекельна кухня» 3 сезон. Бренд-шеф проекту від компанії «Фуд Вариш» м. Ужгород, який спеціалізується по програмі здорового харчування. Годя І. М. – к.е.н., доцент. Автор понад 50 наукових та методичних праць, які досліджують актуальні питання сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Доцент кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ».uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарствоuk
dc.titleРЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИuk
dc.title.alternativeРЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.