Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Малец, Віктор | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-26T12:44:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-26T12:44:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р.В., Малець В.Д., Годя І.М. РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА | uk |
dc.identifier.issn | ISBN 978-966-8269-57-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977 | - |
dc.description | У сучасному світі розвиток ресторанної індустрії відбувається динамічними та швидкими кроками. Процеси глобалізації та інтеграції, які проникають у всі сфери життя людини, не оминають й сфери громадського харчування. За останні двадцять років, вітчизняне ресторанне господарство зазнало суттєвого розвитку, враховуючи те, що у 90-ті роки перебувало у стані повного занепаду. | uk |
dc.description.abstract | Автори: Корсак Р. В. – д.іст.н., професор. Автор понад 70 наукових та навчально-методичних праць, що присвячені вивченню туристичної галузі та готельно-ресторанної справи. Завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ»; Малець В. Д. – ресторатор та шеф-кухар з 20-річним досвідом роботи. Володар сертифікатів «Basic Food Higiene Certificate» London-2002, «Certificate of recognition in Hospitality Operations» Astana-2009. Учасник багатьох професійних змагань та ТВ шоу «Пекельна кухня» 3 сезон. Бренд-шеф проекту від компанії «Фуд Вариш» м. Ужгород, який спеціалізується по програмі здорового харчування. Годя І. М. – к.е.н., доцент. Автор понад 50 наукових та методичних праць, які досліджують актуальні питання сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Доцент кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство | uk |
dc.title | РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ | uk |
dc.title.alternative | РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Препринт | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПОСІБНИК.pdf | 386.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.