Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977
Назва: РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ
Інші назви: РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Малец, Віктор
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Корсак Р.В., Малець В.Д., Годя І.М. РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА
Короткий огляд (реферат): Автори: Корсак Р. В. – д.іст.н., професор. Автор понад 70 наукових та навчально-методичних праць, що присвячені вивченню туристичної галузі та готельно-ресторанної справи. Завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ»; Малець В. Д. – ресторатор та шеф-кухар з 20-річним досвідом роботи. Володар сертифікатів «Basic Food Higiene Certificate» London-2002, «Certificate of recognition in Hospitality Operations» Astana-2009. Учасник багатьох професійних змагань та ТВ шоу «Пекельна кухня» 3 сезон. Бренд-шеф проекту від компанії «Фуд Вариш» м. Ужгород, який спеціалізується по програмі здорового харчування. Годя І. М. – к.е.н., доцент. Автор понад 50 наукових та методичних праць, які досліджують актуальні питання сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Доцент кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ».
Опис: У сучасному світі розвиток ресторанної індустрії відбувається динамічними та швидкими кроками. Процеси глобалізації та інтеграції, які проникають у всі сфери життя людини, не оминають й сфери громадського харчування. За останні двадцять років, вітчизняне ресторанне господарство зазнало суттєвого розвитку, враховуючи те, що у 90-ті роки перебувало у стані повного занепаду.
Тип: Text
Тип публікації: Препринт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977
ISSN: ISBN 978-966-8269-57-8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.