Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977
Title: РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ
Other Titles: РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Малец, Віктор
Годя, Іван Михайлович
Keywords: ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Issue Date: 2020
Citation: Корсак Р.В., Малець В.Д., Годя І.М. РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИ ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА
Abstract: Автори: Корсак Р. В. – д.іст.н., професор. Автор понад 70 наукових та навчально-методичних праць, що присвячені вивченню туристичної галузі та готельно-ресторанної справи. Завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ»; Малець В. Д. – ресторатор та шеф-кухар з 20-річним досвідом роботи. Володар сертифікатів «Basic Food Higiene Certificate» London-2002, «Certificate of recognition in Hospitality Operations» Astana-2009. Учасник багатьох професійних змагань та ТВ шоу «Пекельна кухня» 3 сезон. Бренд-шеф проекту від компанії «Фуд Вариш» м. Ужгород, який спеціалізується по програмі здорового харчування. Годя І. М. – к.е.н., доцент. Автор понад 50 наукових та методичних праць, які досліджують актуальні питання сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Доцент кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства ДВНЗ «УжНУ».
Description: У сучасному світі розвиток ресторанної індустрії відбувається динамічними та швидкими кроками. Процеси глобалізації та інтеграції, які проникають у всі сфери життя людини, не оминають й сфери громадського харчування. За останні двадцять років, вітчизняне ресторанне господарство зазнало суттєвого розвитку, враховуючи те, що у 90-ті роки перебувало у стані повного занепаду.
Type: Text
Publication type: Препринт
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45977
ISSN: ISBN 978-966-8269-57-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.