Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
Название: Посібник Ресторатора
Другие названия: ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Малец, Віктор
Годя, Іван Михайлович
Ключевые слова: ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Дата публикации: 2020
Издательство: Карпатська вежа
Краткий осмотр (реферат): ЗМІСТ ПЕРЕДМОВА ВІД АВТОРІВ....................................................................... 4 РОЗДІЛ 1. СТАНДАРТ РЕСТОРАНУ…………………….……...……... 5 РОЗДІЛ 2. РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ (ROOM SERVICE) – СТАНДАРТИ……………………………………………….. 16 РОЗДІЛ 3. СЛУЖБА РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ……………………………………………………………………. 21 РОЗДІЛ 4. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ДЛЯ МЕНЮ ROOM SERVICE..................................................................................................... 39 РОЗДІЛ 5. МІНІ - БАР СЕРВІС………………………………………….... 57 РОЗДІЛ 6. BAR…………………………………………………................… 59 РОЗДІЛ 7. ОБСЛУГОВУВАННЯ ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ: СНІДАНОК, БІЗНЕС-ЛАНЧ.................................................................... 70 РОЗДІЛ 8. СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ ……………………………………………………. 84 РОЗДІЛ 9. КЛАСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ………..…………………………………….…… 104 РОЗДІЛ 10. ВИДИ СТОЛОВОГО ПРИЛАДДЯ………….……………… 112 РОЗДІЛ 11. РОБОТА З СИСТЕМОЮ MICROS....................................... 128 РОЗДІЛ 12. КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕСТОРАТОРА….…… 140 СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ…........................................... 143
Описание: Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті.
Тип: Text
Тип публикации: Книга, підручник
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
ISSN: ISBN 978-966-8269-57-8
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.