Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
Назва: | Посібник Ресторатора |
Інші назви: | ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Малец, Віктор Годя, Іван Михайлович |
Ключові слова: | ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Карпатська вежа |
Короткий огляд (реферат): | ЗМІСТ ПЕРЕДМОВА ВІД АВТОРІВ....................................................................... 4 РОЗДІЛ 1. СТАНДАРТ РЕСТОРАНУ…………………….……...……... 5 РОЗДІЛ 2. РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ (ROOM SERVICE) – СТАНДАРТИ……………………………………………….. 16 РОЗДІЛ 3. СЛУЖБА РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ……………………………………………………………………. 21 РОЗДІЛ 4. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ДЛЯ МЕНЮ ROOM SERVICE..................................................................................................... 39 РОЗДІЛ 5. МІНІ - БАР СЕРВІС………………………………………….... 57 РОЗДІЛ 6. BAR…………………………………………………................… 59 РОЗДІЛ 7. ОБСЛУГОВУВАННЯ ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ: СНІДАНОК, БІЗНЕС-ЛАНЧ.................................................................... 70 РОЗДІЛ 8. СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ ……………………………………………………. 84 РОЗДІЛ 9. КЛАСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ………..…………………………………….…… 104 РОЗДІЛ 10. ВИДИ СТОЛОВОГО ПРИЛАДДЯ………….……………… 112 РОЗДІЛ 11. РОБОТА З СИСТЕМОЮ MICROS....................................... 128 РОЗДІЛ 12. КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕСТОРАТОРА….…… 140 СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ…........................................... 143 |
Опис: | Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Книга, підручник |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981 |
ISSN: | ISBN 978-966-8269-57-8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПОСІБНИК.pdf | 386.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.