Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Малец, Віктор | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T09:06:16Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T09:06:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.issn | ISBN 978-966-8269-57-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981 | - |
dc.description | Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті. | uk |
dc.description.abstract | ЗМІСТ ПЕРЕДМОВА ВІД АВТОРІВ....................................................................... 4 РОЗДІЛ 1. СТАНДАРТ РЕСТОРАНУ…………………….……...……... 5 РОЗДІЛ 2. РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ (ROOM SERVICE) – СТАНДАРТИ……………………………………………….. 16 РОЗДІЛ 3. СЛУЖБА РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ……………………………………………………………………. 21 РОЗДІЛ 4. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ДЛЯ МЕНЮ ROOM SERVICE..................................................................................................... 39 РОЗДІЛ 5. МІНІ - БАР СЕРВІС………………………………………….... 57 РОЗДІЛ 6. BAR…………………………………………………................… 59 РОЗДІЛ 7. ОБСЛУГОВУВАННЯ ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ: СНІДАНОК, БІЗНЕС-ЛАНЧ.................................................................... 70 РОЗДІЛ 8. СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ ……………………………………………………. 84 РОЗДІЛ 9. КЛАСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ………..…………………………………….…… 104 РОЗДІЛ 10. ВИДИ СТОЛОВОГО ПРИЛАДДЯ………….……………… 112 РОЗДІЛ 11. РОБОТА З СИСТЕМОЮ MICROS....................................... 128 РОЗДІЛ 12. КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕСТОРАТОРА….…… 140 СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ…........................................... 143 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Карпатська вежа | uk |
dc.subject | ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство | uk |
dc.title | Посібник Ресторатора | uk |
dc.title.alternative | ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Книга, підручник | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОСІБНИК.pdf | 386.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.