Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorМалец, Віктор-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-27T09:06:16Z-
dc.date.available2022-11-27T09:06:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.issnISBN 978-966-8269-57-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981-
dc.descriptionПосібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті.uk
dc.description.abstractЗМІСТ ПЕРЕДМОВА ВІД АВТОРІВ....................................................................... 4 РОЗДІЛ 1. СТАНДАРТ РЕСТОРАНУ…………………….……...……... 5 РОЗДІЛ 2. РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ (ROOM SERVICE) – СТАНДАРТИ……………………………………………….. 16 РОЗДІЛ 3. СЛУЖБА РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ……………………………………………………………………. 21 РОЗДІЛ 4. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ДЛЯ МЕНЮ ROOM SERVICE..................................................................................................... 39 РОЗДІЛ 5. МІНІ - БАР СЕРВІС………………………………………….... 57 РОЗДІЛ 6. BAR…………………………………………………................… 59 РОЗДІЛ 7. ОБСЛУГОВУВАННЯ ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ: СНІДАНОК, БІЗНЕС-ЛАНЧ.................................................................... 70 РОЗДІЛ 8. СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ ……………………………………………………. 84 РОЗДІЛ 9. КЛАСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ………..…………………………………….…… 104 РОЗДІЛ 10. ВИДИ СТОЛОВОГО ПРИЛАДДЯ………….……………… 112 РОЗДІЛ 11. РОБОТА З СИСТЕМОЮ MICROS....................................... 128 РОЗДІЛ 12. КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕСТОРАТОРА….…… 140 СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ…........................................... 143uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатська вежаuk
dc.subjectресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарствоuk
dc.titleПосібник Ресторатораuk
dc.title.alternativeПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРАuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeКнига, підручникuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.