Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лепканич, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Миронюк, Іван Святославович | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-04T14:08:10Z | - |
dc.date.available | 2022-12-04T14:08:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Лепканич А. О., Миронюк І. С. Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу. / А. О. Лепканич, І. С. Миронюк // Громадське здоров'я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали V науково-практичної конференції з міжнародною участю на вшанування пам'яті М.Г. Гуревича (1891–1937), засновника та керівника першої в Україні кафедри соціальної гігієни при Харківському медичному інституті, Харків, 28 жовтня 2022 р. / ред. кол. В. В. М'ясоєдов, В. А. Огнєв, Т. В. Пересипкіна та ін. — Харків, 2022. — С. 193-194. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144 | - |
dc.description | https://doi.org/10.5281/zenodo.7327653 | uk |
dc.description.abstract | В роботі описано основні моделі харчування студентської молоді в періоди очного (традиційного) та вимушеного дистанційного навчання (в періоди карантинних обмежень). Моделі сформовано за результатами спеціального соціологічного дослідження.Використано анонімне он-лайн опитування через корпоративні електронні адреси анкетою, сформованою за допомогою Google-сервісу. Дослідження відбулося в першій половині 2022 року, опитувальник містив питання щодо особливостей харчування в періоди дистанційного та очного навчання респондентів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харківський національний медичний університет | uk |
dc.subject | Моделі харчування | uk |
dc.subject | студентська молодь | uk |
dc.subject | дистанційне навчання | uk |
dc.title | Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості харчової поведінки студ._тези , Харків, 2022.pdf | 592.5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.