Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144
Назва: | Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу |
Автори: | Лепканич, Анна Олександрівна Миронюк, Іван Святославович |
Ключові слова: | Моделі харчування, студентська молодь, дистанційне навчання |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харківський національний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Лепканич А. О., Миронюк І. С. Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу. / А. О. Лепканич, І. С. Миронюк // Громадське здоров'я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали V науково-практичної конференції з міжнародною участю на вшанування пам'яті М.Г. Гуревича (1891–1937), засновника та керівника першої в Україні кафедри соціальної гігієни при Харківському медичному інституті, Харків, 28 жовтня 2022 р. / ред. кол. В. В. М'ясоєдов, В. А. Огнєв, Т. В. Пересипкіна та ін. — Харків, 2022. — С. 193-194. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі описано основні моделі харчування студентської молоді в періоди очного (традиційного) та вимушеного дистанційного навчання (в періоди карантинних обмежень). Моделі сформовано за результатами спеціального соціологічного дослідження.Використано анонімне он-лайн опитування через корпоративні електронні адреси анкетою, сформованою за допомогою Google-сервісу. Дослідження відбулося в першій половині 2022 року, опитувальник містив питання щодо особливостей харчування в періоди дистанційного та очного навчання респондентів. |
Опис: | https://doi.org/10.5281/zenodo.7327653 |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості харчової поведінки студ._тези , Харків, 2022.pdf | 592.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.