Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144
Название: Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу
Авторы: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Ключевые слова: Моделі харчування, студентська молодь, дистанційне навчання
Дата публикации: 2022
Издательство: Харківський національний медичний університет
Библиографическое описание: Лепканич А. О., Миронюк І. С. Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу. / А. О. Лепканич, І. С. Миронюк // Громадське здоров'я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали V науково-практичної конференції з міжнародною участю на вшанування пам'яті М.Г. Гуревича (1891–1937), засновника та керівника першої в Україні кафедри соціальної гігієни при Харківському медичному інституті, Харків, 28 жовтня 2022 р. / ред. кол. В. В. М'ясоєдов, В. А. Огнєв, Т. В. Пересипкіна та ін. — Харків, 2022. — С. 193-194.
Краткий осмотр (реферат): В роботі описано основні моделі харчування студентської молоді в періоди очного (традиційного) та вимушеного дистанційного навчання (в періоди карантинних обмежень). Моделі сформовано за результатами спеціального соціологічного дослідження.Використано анонімне он-лайн опитування через корпоративні електронні адреси анкетою, сформованою за допомогою Google-сервісу. Дослідження відбулося в першій половині 2022 року, опитувальник містив питання щодо особливостей харчування в періоди дистанційного та очного навчання респондентів.
Описание: https://doi.org/10.5281/zenodo.7327653
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Особливості харчової поведінки студ._тези , Харків, 2022.pdf592.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.