Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144
Title: Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу
Authors: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Keywords: Моделі харчування, студентська молодь, дистанційне навчання
Issue Date: 2022
Publisher: Харківський національний медичний університет
Citation: Лепканич А. О., Миронюк І. С. Особливості харчової поведінки студентської молоді в залежності від форми освітнього процесу. / А. О. Лепканич, І. С. Миронюк // Громадське здоров'я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали V науково-практичної конференції з міжнародною участю на вшанування пам'яті М.Г. Гуревича (1891–1937), засновника та керівника першої в Україні кафедри соціальної гігієни при Харківському медичному інституті, Харків, 28 жовтня 2022 р. / ред. кол. В. В. М'ясоєдов, В. А. Огнєв, Т. В. Пересипкіна та ін. — Харків, 2022. — С. 193-194.
Abstract: В роботі описано основні моделі харчування студентської молоді в періоди очного (традиційного) та вимушеного дистанційного навчання (в періоди карантинних обмежень). Моделі сформовано за результатами спеціального соціологічного дослідження.Використано анонімне он-лайн опитування через корпоративні електронні адреси анкетою, сформованою за допомогою Google-сервісу. Дослідження відбулося в першій половині 2022 року, опитувальник містив питання щодо особливостей харчування в періоди дистанційного та очного навчання респондентів.
Description: https://doi.org/10.5281/zenodo.7327653
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46144
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.