Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46408
Title: SWOT – аналіз гірськолижних комплексів «Подобовець» Закарпатської області
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Андрійцьо, Андріана
Keywords: Туризм., Проаналізовано потенційні можливості відпочинку українців у зимовий період в Українських Карпатах. Проведено опитування як війна вплинула на можливості та бажання відпочивати. Здійснено SWOT-аналіз відомого гірськолижного курорту «Подобовець-2000» та узагальнено потенційні можливості його подальшого розвитку.
Issue Date: 2022
Publisher: Переяслав - Хмельницький
Citation: Габчак Н.Ф., Андрійцьо А.В. SWOT – аналіз гірськолижних комплексів «Подобовець» Закарпатської оМатеріали XIX Міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації». Вип.87. (31 жовтня 2022 р.) ДВНЗ «Переяслав – Хмельницький педагогічний університет», 2022р. – С. 29-31.бласті.
Abstract: Проаналізовано потенційні можливості відпочинку українців у зимовий період в Українських Карпатах. Проведено опитування як війна вплинула на можливості та бажання відпочивати. Здійснено SWOT-аналіз відомого гірськолижного курорту «Подобовець-2000» та узагальнено потенційні можливості його подальшого розвитку.
Description: Реалії сьогодення, а саме війна позбавила багатьох українців роботи, відпочинку, відпустки. Більшість із них вважають, що відпочивати під час війни недоречно, інші залишилися без роботи, а тому не поїдуть у відпустку. За даними соцопитування, які провели здобувачі факультету туризму та міжнародних комунікацій ДВНЗ «Ужгородський національний університет» війна вплинула і на бажання відпочивати, і на таку можливість. Тільки 5% закарпатців планують відпочити в зимовий період, з них 3% на гірськолижних курортах Українських Карпат і 2% за кордоном, як правило у Високих Татрах Словаччини. 57% вважають, що зараз не час для відпочинку та радощів; 13% через війну втратили роботу, тому не мають змоги відпочивати; 10% працівників перебувають у вимушеній безоплатній відпустці; 17% жителів краю шукають захист від війни за кордоном і їм також зараз не до відпочинку.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46408
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.