Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46409
Title: Аналіз діяльності туристичного агенства «Едельвейс» міста Ужгорода
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Лещук, Наталія
Keywords: Туризм та рекреація, екотуризм, природоохоронні території, туристична інфраструктура, сталий розвиток території.
Issue Date: 2022
Publisher: Переяслав - Хмельницький
Citation: Габчак Н., Лещук Н. Аналіз діяльності туристичного агенства «Едельвейс" міста Удгорода Матеріали XIX Міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації». Вип.87. (31 жовтня 2022 р.) ДВНЗ «Переяслав – Хмельницький педагогічний університет», 2022р. – С. 31-34.ейс» міста Ужгорода.
Abstract: Проведено аналіз діяльності туристичного агентства «Еверест», яке розташоване в місті Ужгород Закарпатської області. Проаналізовано сучасні реалії можливостей надання туристичних послуг з врахуванням активних воєнних дій на сході України та розглянуто питання безпеки туристів. Здійснено оцінку конкурентних якостей даної туристичної агенції.
Description: Будь-яке підприємство, у тому числі ТОВ турагентство «Еверест» діє на підставі власного статуту, тобто певного зібрання обов'язкових правил, що регулюють його індивідуальну діяльність та взаємовідносини з іншими суб'єктами господарювання. Статут відповідає основним положенням чинного українського законодавства; він затверджений власником підприємства. У туристичному підприємстві «Еверест», як і в будь-якому іншому, важливу соціальну роль відіграє колективний договір – угода між трудовим колективом та адміністрацією, що укладається щорічно і не може суперечити чинному законодавству України. Саме колективний договір регулює виробничі, трудові та економічні відносини трудового колективу з адміністрацією (власником) будь-якого підприємства, яке використовує найману працю.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46409
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.