Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46423
Title: Силабус з навчальної дисципліни "Транскордонний туризм Карпатського регіону"
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Keywords: Туризм., Транскордонний регіон, прикордонні території, туристична інфйраструктура
Issue Date: 2022
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Габчак Н.Ф. Силабус з навчальної дисципліни "Транскордонний туризм Карпатського регіону" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, спеціальності "Туризм" у галузі знань 24 "Сфера обслуговування". ДВНЗ "УжНУ. - 9 с.
Abstract: Основна мета навчальної дисципліни «Транскордонний туризм Карпатського регіону» сформувати у здобувачів вищої школи цілісний суспільно-економічний та політичний погляд на особливості та тенденції розвитку прикордонних територій, специфіку транскордонних зовнішньоекономічних зв’язків в межах Карпатського регіону та визначити його роль у підвищенні конкурентоспроможності регіонів в умовах розширення сучасних євроінтеграційних процесів.
Description: Завданнями навчальної дисципліни «Транскордонний туризм Карпатського регіону» є вивчення системи понять транскордонного туризму, організації різних його форм співпраці, зокрема єврорегіонів, нових напрямів здійснення туристичної діяльності на прикордонних територіях, вітчизняного та закордонного досвіду реалізації інтеграційного потенціалу суміжних територій.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46423
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.