Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47143
Назва: Study of air content above the cultures of Halobacterium salinarium
Інші назви: Дослiдження вмісту повітря над культурами Halobacterium salinarium
Автори: Nikolaychuk, V. I.
Sharqa, B. M.
Miculaninets, S. V.
Bandrovska, I. K.
Cyoma, I. Y.
Yarosh, V. V.
Sbarkan, Y. P.
Sichka, M. Y.
Panait, T. I.
Нiколайчук, Віталій Іванович
Шарга, Борис Михайлович
Мiкуланинець, С. В.
Бандровська, І. К.
Цьома, I. Й.
Ярош, В. В.
Шаркань, Й. П.
Сiчка, М. Ю.
Дата публікації: 2003
Видавництво: Вид-во «УжНУ»
Бібліографічний опис: Study of air content above the cultures of Halobacterium salinarium / V. I. Nikolaychuk, B. M. Sharqa, S. V. Miculaninets [et al.] // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 111–113. – Рез. укр. – Бібліогр.: с. 113 (7 назв)
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Вiдомо, що бактерiї роду Halobacterium є непатогенними мiкроорганiзмами здатними до життя у екстремально солонiй водi. Однак, вони також розвиваються у солених харчових продуктах, знижуючи при цъому їx якiсть. Повiтря над культурами Halobacterium salinarium аналiзували за допомогою масспектрометрiї. В результатi проведених дослiджень виявлено ряд газоподiбних речовин та iонiв-фрагментiв органiчних сполук. Обговорюється можливiсть використання газоподiбних речовин в якостi iндикаторiв розвитку галобактерiй у солених та солено­ферментованих продуктах.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1r2hkGtgoRJzdKsmfwUsPBc1bC71c_gYQ/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47143
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 13 - 2003
Наукові публікації кафедри лісівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.