Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47143
Название: Study of air content above the cultures of Halobacterium salinarium
Другие названия: Дослiдження вмісту повітря над культурами Halobacterium salinarium
Авторы: Nikolaychuk, V. I.
Sharqa, B. M.
Miculaninets, S. V.
Bandrovska, I. K.
Cyoma, I. Y.
Yarosh, V. V.
Sbarkan, Y. P.
Sichka, M. Y.
Panait, T. I.
Нiколайчук, Віталій Іванович
Шарга, Борис Михайлович
Мiкуланинець, С. В.
Бандровська, І. К.
Цьома, I. Й.
Ярош, В. В.
Шаркань, Й. П.
Сiчка, М. Ю.
Дата публикации: 2003
Издательство: Вид-во «УжНУ»
Библиографическое описание: Study of air content above the cultures of Halobacterium salinarium / V. I. Nikolaychuk, B. M. Sharqa, S. V. Miculaninets [et al.] // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, Н.В. Бойко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 13. – C. 111–113. – Рез. укр. – Бібліогр.: с. 113 (7 назв)
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Вiдомо, що бактерiї роду Halobacterium є непатогенними мiкроорганiзмами здатними до життя у екстремально солонiй водi. Однак, вони також розвиваються у солених харчових продуктах, знижуючи при цъому їx якiсть. Повiтря над культурами Halobacterium salinarium аналiзували за допомогою масспектрометрiї. В результатi проведених дослiджень виявлено ряд газоподiбних речовин та iонiв-фрагментiв органiчних сполук. Обговорюється можливiсть використання газоподiбних речовин в якостi iндикаторiв розвитку галобактерiй у солених та солено­ферментованих продуктах.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1r2hkGtgoRJzdKsmfwUsPBc1bC71c_gYQ/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47143
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 13 - 2003
Наукові публікації кафедри лісівництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка_Біологія. Вип. 13 (2003).pdf1.6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.