Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47630
Title: Навчально–методичний комплекс з дисципліни «Практична граматика англійської мови» для здобувачів вищої освіти галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035 «Філологія» предметної спеціальності (спеціалізації) (за наявності) 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша-англійська освітньої програми Англійська мова та література. Переклад.
Authors: Онищак, Галина Василівна
Keywords: навчально-методичний комплекс, англійська мова, практична граматика
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ "УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ"
Citation: Онищак Г. В. Навчально–методичний комплекс з дисципліни «Практична граматика англійської мови» для здобувачів вищої освіти галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035 «Філологія» предметної спеціальності (спеціалізації) (за наявності) 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша-англійська освітньої програми Англійська мова та література. Переклад. ДВНЗ "УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ", 2023. 29 с.
Abstract: Мета вивчення курсу полягає у формуванні комунікативної, лінгвістичної, соціокультурної та професійної компетенції студентів, що відповідає рівню В2-В2+, а також здатності поєднувати набуті знання та навчальний досвід й сформовані компетенції, світоглядні цінності й ставлення з активною самостійною навчальною та науково-дослідною діяльністю з метою підготовки їх до успішного виконання і вирішення майбутніх професійних завдань і проблем.
Description: Визначаеться структура програми навчальної дисциплини, подаються матеріали для проведення практичних занять, методичні рекомендації до вивчення дисципліни та порядок і критерії оцінювання знань студентів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47630
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НМК Практична граматика 2 курс ЗФН 2023.docxНМК Практична граматика 2 курс ЗФН 2023. docx79.43 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.