Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47764
Назва: Вплив трекризану на рівень антиоксидантних властивостей плазми крові
Інші назви: Trecrezan influence on а level of antioxidation properties of blood plasma
Автори: Волошин, О. С.
Ключові слова: антиоксиданти, трекризан, перекисне окислення, загальна дегідратація, вільні радикали, antioxidants, trecrezan, peroxide oxidation, general (common) dehydration, free radicals
Дата публікації: 2003
Видавництво: ПП "Ліра"
Бібліографічний опис: Волошин, О. С. Вплив трекризану на рівень антиоксидантних властивостей плазми крові / О. С. Волошин // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А.С. Головацький (гол. ред.), К.С. Волков, О.М. Ганич та ін. – Ужгород : ПП "Ліра", 2003. – Вип. 19. – С. 175–178. – Бібліогр.: с. 177–178 (10 назв). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): During the experiment we studied the influence of Siliceoorganic complex - trecrezan on the level of lipids oxidation and fermentative and unfermentative activities of natural bioantioxidants of а blood plasma. Our investigation showed that trecrezan essential reduces the level of lipids peroxidation and raises activity of antioxid systems of а blood plasma.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47764
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 19 2003

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ ТРЕКРИЗАНУ НА РІВЕНЬ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ.pdf4.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.