Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49100
Title: Молекулярна фізика і термодинаміка. Лабораторний практикум .
Authors: Горват, Андрій Андрійович
Жихарєв, Володимир Миколайович
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Горват А.А., Жихарев В.М. Молекулярна фізика і термодинаміка. Лабораторний практикум .– Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2011 – 224 с.
Abstract: У посібнику наведені описи 18 лабораторних робіт загального фізичного практикуму, які містять короткі теоретичні відомості, методику проведення експерименту, опис приладів та завдання і порядок їх виконання з курсу “Молекулярна фізика і термодинаміка” дисципліни “Загальна фізика” для фізичних факультетів університетів. Посібник призначений для використання при підготовці до лабораторних занять та для самостійної роботи студентів, які навчаються за напрямами підготовки фахівців “Фізика”, “Прикладна фізика” та деякими інженерними спеціальностями.
Description: У посібнику наведені описи 18 лабораторних робіт загального фізичного практикуму, які містять короткі теоретичні відомості, методику проведення експерименту, опис приладів та завдання і порядок їх виконання з курсу “Молекулярна фізика і термодинаміка” дисципліни “Загальна фізика” для фізичних факультетів університетів. Посібник призначений для використання при підготовці до лабораторних занять та для самостійної роботи студентів, які навчаються за напрямами підготовки фахівців “Фізика”, “Прикладна фізика” та деякими інженерними спеціальностями.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49100
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали кафедри фізики напівпровідників

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мол_Фіз_Фізпрактикум.pdf3.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.