Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тютюнников, Сергій Валентинович | - |
dc.contributor.author | Пашко, Владислав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-16T22:33:48Z | - |
dc.date.available | 2023-03-16T22:33:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124 | - |
dc.description.abstract | У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Наукові вісті Далівського університету | uk |
dc.subject | Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера. | uk |
dc.title | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю | uk |
dc.title.alternative | Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри приладобудування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези доповідей_2017_.pdf | 655.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.