Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТютюнников, Сергій Валентинович-
dc.contributor.authorПашко, Владислав Миколайович-
dc.date.accessioned2023-03-16T22:33:48Z-
dc.date.available2023-03-16T22:33:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПодовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124-
dc.description.abstractУ даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаукові вісті Далівського університетуuk
dc.subjectТермін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера.uk
dc.titleПодовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецюuk
dc.title.alternativeExtending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxideuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри приладобудування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези доповідей_2017_.pdf655.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.