Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТютюнников, Сергій Валентинович-
dc.contributor.authorПашко, Владислав Миколайович-
dc.date.accessioned2023-03-16T22:33:48Z-
dc.date.available2023-03-16T22:33:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПодовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124-
dc.description.abstractУ даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаукові вісті Далівського університетуuk
dc.subjectТермін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера.uk
dc.titleПодовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецюuk
dc.title.alternativeExtending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxideuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри приладобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези доповідей_2017_.pdf655.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.