Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Назва: Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю
Інші назви: Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide
Автори: Тютюнников, Сергій Валентинович
Пашко, Владислав Миколайович
Ключові слова: Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Наукові вісті Далівського університету
Бібліографічний опис: Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14.
Короткий огляд (реферат): У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри приладобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези доповідей_2017_.pdf655.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.