Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Назва: | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю |
Інші назви: | Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide |
Автори: | Тютюнников, Сергій Валентинович Пашко, Владислав Миколайович |
Ключові слова: | Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Наукові вісті Далівського університету |
Бібліографічний опис: | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14. |
Короткий огляд (реферат): | У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри приладобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповідей_2017_.pdf | 655.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.