Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Title: Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю
Other Titles: Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide
Authors: Тютюнников, Сергій Валентинович
Пашко, Владислав Миколайович
Keywords: Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера.
Issue Date: 2017
Publisher: Наукові вісті Далівського університету
Citation: Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14.
Abstract: У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри приладобудування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези доповідей_2017_.pdf655.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.