Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Title: | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю |
Other Titles: | Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide |
Authors: | Тютюнников, Сергій Валентинович Пашко, Владислав Миколайович |
Keywords: | Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Наукові вісті Далівського університету |
Citation: | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14. |
Abstract: | У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри приладобудування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези доповідей_2017_.pdf | 655.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.