Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Название: Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю
Другие названия: Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide
Авторы: Тютюнников, Сергій Валентинович
Пашко, Владислав Миколайович
Ключевые слова: Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера.
Дата публикации: 2017
Издательство: Наукові вісті Далівського університету
Библиографическое описание: Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14.
Краткий осмотр (реферат): У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри приладобудування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповідей_2017_.pdf655.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.