Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124
Название: | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю |
Другие названия: | Extending the shelf life of meat and meat products using carbon dioxide and carbon monoxide |
Авторы: | Тютюнников, Сергій Валентинович Пашко, Владислав Миколайович |
Ключевые слова: | Термін зберігання, окис вуглецю, модифікована атмосфера. |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Наукові вісті Далівського університету |
Библиографическое описание: | Подовження терміну зберігання м’яса та м’ясних продуктів з допомогою вуглекислого газу та окису вуглецю/ С.В. Тютюнников, В.М. Пашко // Наукові вісті Далівського університету. – 2017. – № 13. Електронне наукове фахове видання. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdu_2017_13_14. |
Краткий осмотр (реферат): | У даній роботі розглянуто створення модифікованої атмосфери в упаковці для подовження терміну зберігання м’яса при збереженні його смакових характеристик та складу. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49124 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри приладобудування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповідей_2017_.pdf | 655.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.