Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49136
Назва: | Влияние фетальных криоэкстрактов и их пептидных фракций на морфофункциональные свойства гепатоцитов |
Інші назви: | Тhе influence of fetal cryoextracts and their peptide fractions on morphofunctional properties of hератосуtеs |
Автори: | Суббота, Н. П. Пашинский, П. П. |
Дата публікації: | 1999 |
Видавництво: | Вид-во "УжДУ" |
Бібліографічний опис: | Суббота, Н. П. Влияние фетальных криоэкстрактов и их пептидных фракций на морфофункциональные свойства гепатоцитов / Н. П. Суббота, П. П. Пашинский // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький; відп. ред. В.І. Мамнич. – Ужгород : УжДУ, 1999. – Вип. 10. – С. 183–184. – Рез. укр., англ. |
Серія/номер: | Медицина; |
Короткий огляд (реферат): | У роботі вивчено вплив фетальних різнотканинних препаратів на морфофункціональні властивості гепатоцитів при гіпотермічному зберіганні. Виходячи із проведених досліджень слід вважати, що використання біодобавок кріоекстрактів фетальних тканин до сахарозно-солевого середовища є високоефективним засобом, що пролонгує збереження життєздатності
гепацитів в умовах гіпотермічного зберігання. ln the article the effect of fetal different·tissue preparations on а morphofunctional properties of hepatocytes at hypotermal conservation. The use of the bioaddittives of crioextracts of fetal tissues to saccharose-salt medium is an effective means,prolongating the maintainance of the vitality of hepacytes in conditions of hypotemal conservation. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49136 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск. 10 – 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Острая печеночная....pdf | 245.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.