Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49240
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРоссихіна, Г. С.-
dc.date.accessioned2023-03-18T09:17:30Z-
dc.date.available2023-03-18T09:17:30Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationРоссихіна, Г. С. Особливості впливу гербіцидної обробки на процеси перекисного окиснення / Г. С. Россихіна // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (голов. ред.), В.Г. Рошко, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2006. – Вип. 18. – С. 76–79. – Рез. укр., англ. – Бібліогр.: с. 79 (19 назв)uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49240-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/15LR9SDJ-tHGdH5ymVAPnLLwvqtZIFCtj/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractВивчили вплив гербіцидів: мерлін, майстер, тітус на процеси перекисного окиснення ліпідів (ПОЛ) в стиглому зерні кукурудзи. Виявлено, що дія ксенобіотиків підвищує вміст як первинних продуктів ПОЛ – пероксиду водию (Н2О2), кон'югованих дієнів (ДК), спряжених кетотриєнів (СКТ), так і кінцевого продукту – малонового діальлегіду (МДА).uk
dc.description.abstractThe influence of herbicides Merlin, Master and Titus on the lipid peroxidation (LP) in mature maize grain was studied. Xenobiotic action was found to increase both primary products of LP – hydrogen peroxide (H2O2), conjugated dienes (CD), conjugated ketotrienes (CKT) – and end-product malonyl dialdehyde.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во «УжНУ»uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectмалоновий діальдегідuk
dc.subjectдієнові кон'югатиuk
dc.subjectпероксид воднюuk
dc.subjectгербіцидиuk
dc.subjectMaizeuk
dc.subjectmalonyl dialdehydeuk
dc.subjectdiene conjugatesuk
dc.subjecthydrogen peroxideuk
dc.subjectherbicidesuk
dc.titleОсобливості впливу гербіцидної обробки на процеси перекисного окисненняuk
dc.title.alternativePeculiarities of herbicide treatment influence on the peroxidative processesuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 18 - 2006

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка_ Біологія (18) 2006.pdf1.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.