Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49240
Назва: Особливості впливу гербіцидної обробки на процеси перекисного окиснення
Інші назви: Peculiarities of herbicide treatment influence on the peroxidative processes
Автори: Россихіна, Г. С.
Ключові слова: кукурудза, малоновий діальдегід, дієнові кон'югати, пероксид водню, гербіциди, Maize, malonyl dialdehyde, diene conjugates, hydrogen peroxide, herbicides
Дата публікації: 2006
Видавництво: Вид-во «УжНУ»
Бібліографічний опис: Россихіна, Г. С. Особливості впливу гербіцидної обробки на процеси перекисного окиснення / Г. С. Россихіна // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (голов. ред.), В.Г. Рошко, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2006. – Вип. 18. – С. 76–79. – Рез. укр., англ. – Бібліогр.: с. 79 (19 назв)
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Вивчили вплив гербіцидів: мерлін, майстер, тітус на процеси перекисного окиснення ліпідів (ПОЛ) в стиглому зерні кукурудзи. Виявлено, що дія ксенобіотиків підвищує вміст як первинних продуктів ПОЛ – пероксиду водию (Н2О2), кон'югованих дієнів (ДК), спряжених кетотриєнів (СКТ), так і кінцевого продукту – малонового діальлегіду (МДА).
The influence of herbicides Merlin, Master and Titus on the lipid peroxidation (LP) in mature maize grain was studied. Xenobiotic action was found to increase both primary products of LP – hydrogen peroxide (H2O2), conjugated dienes (CD), conjugated ketotrienes (CKT) – and end-product malonyl dialdehyde.
Опис: https://drive.google.com/file/d/15LR9SDJ-tHGdH5ymVAPnLLwvqtZIFCtj/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49240
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 18 - 2006

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка_ Біологія (18) 2006.pdf1.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.