Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49240
Название: Особливості впливу гербіцидної обробки на процеси перекисного окиснення
Другие названия: Peculiarities of herbicide treatment influence on the peroxidative processes
Авторы: Россихіна, Г. С.
Ключевые слова: кукурудза, малоновий діальдегід, дієнові кон'югати, пероксид водню, гербіциди, Maize, malonyl dialdehyde, diene conjugates, hydrogen peroxide, herbicides
Дата публикации: 2006
Издательство: Вид-во «УжНУ»
Библиографическое описание: Россихіна, Г. С. Особливості впливу гербіцидної обробки на процеси перекисного окиснення / Г. С. Россихіна // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (голов. ред.), В.Г. Рошко, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2006. – Вип. 18. – С. 76–79. – Рез. укр., англ. – Бібліогр.: с. 79 (19 назв)
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Вивчили вплив гербіцидів: мерлін, майстер, тітус на процеси перекисного окиснення ліпідів (ПОЛ) в стиглому зерні кукурудзи. Виявлено, що дія ксенобіотиків підвищує вміст як первинних продуктів ПОЛ – пероксиду водию (Н2О2), кон'югованих дієнів (ДК), спряжених кетотриєнів (СКТ), так і кінцевого продукту – малонового діальлегіду (МДА).
The influence of herbicides Merlin, Master and Titus on the lipid peroxidation (LP) in mature maize grain was studied. Xenobiotic action was found to increase both primary products of LP – hydrogen peroxide (H2O2), conjugated dienes (CD), conjugated ketotrienes (CKT) – and end-product malonyl dialdehyde.
Описание: https://drive.google.com/file/d/15LR9SDJ-tHGdH5ymVAPnLLwvqtZIFCtj/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49240
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 18 - 2006

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка_ Біологія (18) 2006.pdf1.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.