Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49827
Title: Гігієна
Authors: Мальцева, Ольга Борисівна
Ляховець, Лариса Олексіївна
Keywords: гігієна, фізичний розвиток, режим дня
Issue Date: 2022
Publisher: ТОВ Прінтлайн м. Ужгород
Citation: Мальцева О.Б., Ляховець Л.О. Гігієна. Методична розробка для самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів, ч.1. - Ужгород, 2022. – 48 С.
Abstract: Пропоновані контрольні питання, тестові завдання з курсу «Гігієна» для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання складені у відповідності до навчальної програми з даної дисципліни, в якій передбачений цикл практичних занять. Вони охоплюють усі розділи навчальної програми, і є основою для формування варіантів тестових завдань модульного контролю, оцінки успішності студентів за кредитно - модульною системою навчання.
Description: 1. Гігієна як навчальна дисципліна. Об’єкт, предмет, завдання гігієни 2. Методи дослідження метеотропних, антропогенних факторів, що впливають на стан здоров’я населення. Особливості санітарно-гігієнічних досліджень, нормування вгігієні 3. Гігієна клімато-погодних умов, значення для здоров'я населення. Санітарно – гігієнічне дослідження повітряного приміщень 4. Гігієнічна оцінка інсоляційного режиму, методи дослідження. Значення у біобезпеці населення 5. Гігієнічна оцінка води, грунту. Значення якості питної води у біобезпеці населення 6. Фізичний розвиток і стан здоров’я населення різних вікових груп 7.Методи оцінки фізичного розвитку. Визначення соматометричних, соматоскопічних та фізіометричних показників фізичного розвитку. Антропометричний профіль 8. Гігієнічні основи режиму дня. Добовий режим, гігієнічне значення для здоров'я населення Гігієнічна оцінка режиму дня та навчання, вимоги до розкладу уроків 9. Ключ тестового контролю
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49827
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022 -МЕТОД РОЗР Ч 1 до ПР.doc305.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.