Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50120
Title: Особливості топопоетонімії у сучасному фентезі
Authors: Глюдзик, Юлія Вікторівна
Keywords: ідіолект, ономастика, топопоетонім, фентезі
Issue Date: 23-Feb-2021
Publisher: 9. Глюдзик Ю.В. Особливості топопоетонімії у сучасному фентезі / Ю.В. Глюдзик // Матеріали щорічної підсумкової конференції професорсько-викладацького складу факультету іноземної філології ДВНЗ «УжНУ», 23 лютого 2021 р. – Ужгород, 2021. -
Abstract: Питання авторського ідіостилю та ідіолекту останнім часом вивчаються дедалі ширше та ґрунтовніше, однак ономастична творчість письменників в окремих літературних жанрах досліджувалася недостатньо. Актуальність дослідження зумовлена потребою у детальному аналізі функціонування та вивченні лінгвістичних особливостей власних назв у жанрі фентезі, котрий характеризується особливою яскравістю і багатством авторського ономастикону.
Description: Питання авторського ідіостилю та ідіолекту останнім часом вивчаються дедалі ширше та ґрунтовніше, однак ономастична творчість письменників в окремих літературних жанрах досліджувалася недостатньо. Актуальність дослідження зумовлена потребою у детальному аналізі функціонування та вивченні лінгвістичних особливостей власних назв у жанрі фентезі, котрий характеризується особливою яскравістю і багатством авторського ономастикону.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50120
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.docx19.3 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.