Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРудавська, Г. Б.-
dc.contributor.authorМетельська, Н. С.-
dc.contributor.authorГолуб, Б. О.-
dc.date.accessioned2023-04-20T07:25:22Z-
dc.date.available2023-04-20T07:25:22Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationРудавська, Г. Б. Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань / Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська, Б. О. Голуб // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 23. – С. 103-105. – Бібліогр.: с. 105 (4 назви). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753-
dc.description.abstractThe problem of iodine deficiency is very actually in Ukraine. The assortment of prophylactic food is salt limited. But а modern trend in nutrition is decreasing of salt consumption. In view of this introducing of other iodine complexes are welcoming. The objectives of our research are working up new kinds of dried mixes for hot drinks and processed cheeses.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.subjectйодuk
dc.subjectйодказеїнuk
dc.subjectйодтирозинuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectiodineuk
dc.subjectiodine-caseinuk
dc.subjectiodine-tyrosineuk
dc.subjectand functional foodsuk
dc.titleСтабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворюваньuk
dc.title.alternativeStabilization of iodene in thе food for рrорhуlасtіс of iodene desiciency disordersuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 23 – 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СТАБІЛІЗАЦІЯ ЙОДУ В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.