Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРудавська, Г. Б.-
dc.contributor.authorМетельська, Н. С.-
dc.contributor.authorГолуб, Б. О.-
dc.date.accessioned2023-04-20T07:25:22Z-
dc.date.available2023-04-20T07:25:22Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationРудавська, Г. Б. Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань / Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська, Б. О. Голуб // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 23. – С. 103-105. – Бібліогр.: с. 105 (4 назви). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753-
dc.description.abstractThe problem of iodine deficiency is very actually in Ukraine. The assortment of prophylactic food is salt limited. But а modern trend in nutrition is decreasing of salt consumption. In view of this introducing of other iodine complexes are welcoming. The objectives of our research are working up new kinds of dried mixes for hot drinks and processed cheeses.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.subjectйодuk
dc.subjectйодказеїнuk
dc.subjectйодтирозинuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectiodineuk
dc.subjectiodine-caseinuk
dc.subjectiodine-tyrosineuk
dc.subjectand functional foodsuk
dc.titleСтабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворюваньuk
dc.title.alternativeStabilization of iodene in thе food for рrорhуlасtіс of iodene desiciency disordersuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:2004 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Медицина. Випуск 23

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СТАБІЛІЗАЦІЯ ЙОДУ В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ.pdf2.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.