Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудавська, Г. Б. | - |
dc.contributor.author | Метельська, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Голуб, Б. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-20T07:25:22Z | - |
dc.date.available | 2023-04-20T07:25:22Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Рудавська, Г. Б. Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань / Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська, Б. О. Голуб // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 23. – С. 103-105. – Бібліогр.: с. 105 (4 назви). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753 | - |
dc.description.abstract | The problem of iodine deficiency is very actually in Ukraine. The assortment of prophylactic food is salt limited. But а modern trend in nutrition is decreasing of salt consumption. In view of this introducing of other iodine complexes are welcoming. The objectives of our research are working up new kinds of dried mixes for hot drinks and processed cheeses. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ | uk |
dc.subject | йод | uk |
dc.subject | йодказеїн | uk |
dc.subject | йодтирозин | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | iodine | uk |
dc.subject | iodine-casein | uk |
dc.subject | iodine-tyrosine | uk |
dc.subject | and functional foods | uk |
dc.title | Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань | uk |
dc.title.alternative | Stabilization of iodene in thе food for рrорhуlасtіс of iodene desiciency disorders | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | 2004 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Медицина. Випуск 23 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СТАБІЛІЗАЦІЯ ЙОДУ В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ.pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.