Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753
Назва: Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань
Інші назви: Stabilization of iodene in thе food for рrорhуlасtіс of iodene desiciency disorders
Автори: Рудавська, Г. Б.
Метельська, Н. С.
Голуб, Б. О.
Ключові слова: йод, йодказеїн, йодтирозин, функціональні продукти, iodine, iodine-casein, iodine-tyrosine, and functional foods
Дата публікації: 2004
Видавництво: УжНУ
Бібліографічний опис: Рудавська, Г. Б. Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань / Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська, Б. О. Голуб // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 23. – С. 103-105. – Бібліогр.: с. 105 (4 назви). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): The problem of iodine deficiency is very actually in Ukraine. The assortment of prophylactic food is salt limited. But а modern trend in nutrition is decreasing of salt consumption. In view of this introducing of other iodine complexes are welcoming. The objectives of our research are working up new kinds of dried mixes for hot drinks and processed cheeses.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50753
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 23 – 2004

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАБІЛІЗАЦІЯ ЙОДУ В ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ.pdf2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.