Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-28T09:08:46Z | - |
dc.date.available | 2023-04-28T09:08:46Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі: метод. реком. з дисципліни для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2020. – 30 с | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012 | - |
dc.description.abstract | Мета навчальної дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» - це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проектів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проекту ,завершення та управління проектами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проектами та особливостей управління проектною командою. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА УП В ГРБ 2020 нов..pdf | 390.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.