Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012
Название: | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі |
Авторы: | Січка, Іван Іванович |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі: метод. реком. з дисципліни для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2020. – 30 с |
Краткий осмотр (реферат): | Мета навчальної дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» - це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проектів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проекту ,завершення та управління проектами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проектами та особливостей управління проектною командою. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА УП В ГРБ 2020 нов..pdf | 390.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.