Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012
Title: | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі: метод. реком. з дисципліни для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2020. – 30 с |
Abstract: | Мета навчальної дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» - це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проектів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проекту ,завершення та управління проектами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проектами та особливостей управління проектною командою. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА УП В ГРБ 2020 нов..pdf | 390.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.