Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012
Title: Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі
Authors: Січка, Іван Іванович
Issue Date: 2020
Citation: Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі: метод. реком. з дисципліни для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2020. – 30 с
Abstract: Мета навчальної дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» - це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проектів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проекту ,завершення та управління проектами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проектами та особливостей управління проектною командою.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧКА УП В ГРБ 2020 нов..pdf390.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.