Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012
Назва: | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі |
Автори: | Січка, Іван Іванович |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі: метод. реком. з дисципліни для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2020. – 30 с |
Короткий огляд (реферат): | Мета навчальної дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» - це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проектів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проекту ,завершення та управління проектами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проектами та особливостей управління проектною командою. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/51012 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА УП В ГРБ 2020 нов..pdf | 390.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.