Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52226
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВеренич, Ольга Григорівна-
dc.contributor.authorКоноваліхіна, Тетяна Олегівна-
dc.date.accessioned2023-06-16T08:48:47Z-
dc.date.available2023-06-16T08:48:47Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВеренич, О. Г. Інформаційне забезпечення управління витратами операційної діяльності у ресторанному бізнесі / О. Г. Веренич, Т. О. Коноваліхіна // Науковий вісник Ужгородського університету: серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород: УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч. ІІІ. – С.99-103. – Бібліогр.: с.103 ( 6 назв).uk
dc.identifier.isbn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52226-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1cnKWi7QMAVrB2SSLGs8KuytbvCga4_bp/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractВ статті розглянуmі проблемні питання обліку витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Обrрунтовано особливості обліку загальновиробничих витрат, собівартості реалізованої готової продукції та незавершеного виробництва у ресторанному бізнесі. Внесено пропозиції по розмежуванню об'єктів витрат залежно від прийняття тактичних чи стратегічних рішень. Запропоновано методичні підходи щодо інформаційного забезпечення управління витратами при моделюванні бізнес-процесів. Рекомендовано застосування цільового калькулювання собівартості в процесі реалізації стратегії розвитку мережі підприємств ресторанного господарства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectоб 'єкти витратuk
dc.subjectцентр відповідальностіuk
dc.subjectбізнес-процесuk
dc.subjectцільове калькулюванняuk
dc.titleІнформаційне забезпечення управління витратами операційної діяльності у ресторанному бізнесіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 3 - 2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тит. Ек. Вип.28 Ч.3.pdf1.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.