Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52226
Назва: Інформаційне забезпечення управління витратами операційної діяльності у ресторанному бізнесі
Автори: Веренич, Ольга Григорівна
Коноваліхіна, Тетяна Олегівна
Ключові слова: ресторанний бізнес, об 'єкти витрат, центр відповідальності, бізнес-процес, цільове калькулювання
Дата публікації: 2009
Видавництво: УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Веренич, О. Г. Інформаційне забезпечення управління витратами операційної діяльності у ресторанному бізнесі / О. Г. Веренич, Т. О. Коноваліхіна // Науковий вісник Ужгородського університету: серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород: УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч. ІІІ. – С.99-103. – Бібліогр.: с.103 ( 6 назв).
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуmі проблемні питання обліку витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Обrрунтовано особливості обліку загальновиробничих витрат, собівартості реалізованої готової продукції та незавершеного виробництва у ресторанному бізнесі. Внесено пропозиції по розмежуванню об'єктів витрат залежно від прийняття тактичних чи стратегічних рішень. Запропоновано методичні підходи щодо інформаційного забезпечення управління витратами при моделюванні бізнес-процесів. Рекомендовано застосування цільового калькулювання собівартості в процесі реалізації стратегії розвитку мережі підприємств ресторанного господарства.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1cnKWi7QMAVrB2SSLGs8KuytbvCga4_bp/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52226
ISBN: 0869-0782
Розташовується у зібраннях:Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 3 - 2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тит. Ек. Вип.28 Ч.3.pdf1.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.