Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52226
Title: | Інформаційне забезпечення управління витратами операційної діяльності у ресторанному бізнесі |
Authors: | Веренич, Ольга Григорівна Коноваліхіна, Тетяна Олегівна |
Keywords: | ресторанний бізнес, об 'єкти витрат, центр відповідальності, бізнес-процес, цільове калькулювання |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | УжНУ "Говерла" |
Citation: | Веренич, О. Г. Інформаційне забезпечення управління витратами операційної діяльності у ресторанному бізнесі / О. Г. Веренич, Т. О. Коноваліхіна // Науковий вісник Ужгородського університету: серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород: УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч. ІІІ. – С.99-103. – Бібліогр.: с.103 ( 6 назв). |
Abstract: | В статті розглянуmі проблемні питання обліку витрат операційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Обrрунтовано особливості обліку загальновиробничих витрат, собівартості реалізованої готової продукції та незавершеного виробництва у ресторанному бізнесі. Внесено пропозиції по розмежуванню об'єктів витрат залежно від прийняття тактичних чи стратегічних рішень. Запропоновано методичні підходи щодо інформаційного забезпечення управління витратами при моделюванні бізнес-процесів. Рекомендовано застосування цільового калькулювання собівартості в процесі реалізації стратегії розвитку мережі підприємств ресторанного господарства. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1cnKWi7QMAVrB2SSLGs8KuytbvCga4_bp/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52226 |
ISBN: | 0869-0782 |
Appears in Collections: | Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 3 - 2009 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тит. Ек. Вип.28 Ч.3.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.