Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52408
Назва: Сутність та місце методу аутстаффінгу у концепції управління ефективністю найманої праці на промисловому підприємстві
Автори: Міщенко, Олександр Григорович
Ключові слова: ефективність праці, продуктивність праці, управління ефективністю найманої праці, концепція управління ефективністю найманої праці, аутстаффінг, факто­ри ефективності праці
Дата публікації: 2007
Видавництво: Поліграфцентр "Ліра"
Бібліографічний опис: Міщенко, О. Г. Сутність та місце методу аутстаффінгу у концепції управління ефективністю найманої праці на промисловому підприємстві / О. Г. Міщенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2007. – Спецвип. 22. Ч. 1. – С. 146–149. – Бібліогр.: с. 149 (9 назв).
Короткий огляд (реферат): Розвиток ринкової економіки потребує впровадження нових, більш дієвих у сучасних умовах ме­тодів управління ефективністю найманої праці на промисловому підприємстві. У статті розгля­нуто питання, пов'язані з управлінням ефективністю найманої праці, зокрема проведено дослі­дження сутності механізму управління ефективністю найманої праці на промисловому підприєм­стві, доведено необхідність використання показника "ефективність праці", визначено пріорите­тність впливу організаційних факторів на рівень ефективності найманої праці, запропоновано використання методу аутстаффінгу як одного з інструментів технології механізму управління ефективністю праці.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1-RJ_Qz9H-OLguklJXWz-WLqd4RXQB8hH/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52408
ISSN: 0869-0782
Розташовується у зібраннях:Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 1 - 2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тит. Ек. Спецвип. 22 Ч.1. 2007.pdf1.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.