Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52519
Title: English Grammar Tests
Authors: Станко, Дарина Василівна
Keywords: Тестовий спосіб виконання завдань, аналізу та синтезу мовних фактів, формуванню компетентної особистості
Issue Date: 2023
Citation: Станко Д. В. English Grammar Tests: Навчально-методичний посібник для удосконалення практичних навичок студентів факультету іноземної філології / Дарина Василівна Станко. – Ужгород: Гражда, 2023. – 48 с.
Abstract: Матеріал, зібраний у посібнику, відповідає чинним програмам, логічно систематизований і розрахований на студентів, які вивчають англійську мову як основну, так і другу іноземну мову. Тестовий спосіб виконання завдань спонукає до мислення, аналізу та синтезу мовних фактів, сприяє формуванню компетентної особистості, тому робота з цим виданням активізуватиме зусилля студентів щодо засвоєння, осмислення і закріплення матеріалу, передбаченого навчальною програмою з іноземних мов для державних вищих навчальних закладів.
Description: Матеріал, зібраний у посібнику, відповідає чинним програмам, логічно систематизований і розрахований на студентів, які вивчають англійську мову як основну, так і другу іноземну мову. Тестовий спосіб виконання завдань спонукає до мислення, аналізу та синтезу мовних фактів, сприяє формуванню компетентної особистості, тому робота з цим виданням активізуватиме зусилля студентів щодо засвоєння, осмислення і закріплення матеріалу, передбаченого навчальною програмою з іноземних мов для державних вищих навчальних закладів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52519
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File SizeFormat 
ОК 11 СО УА АНГЛ.ТЕСТИ ДАНКО.pdf682.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.