Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52840
Назва: Порівняння антимікробних властивостей лінкоміцину та "йоддицерину" в складі композиції для кісткової пластики
Інші назви: Comparison of antibacterial features of lincomycine and "ioddicerine" in compositions"; for bone plastics
Автори: Потапчук, Анатолій Мефодійович
Шарга, Борис Михайлович
Потапчук, Т. А.
Дата публікації: 2000
Видавництво: Видаництво УжДУ
Бібліографічний опис: Потанчук, А. М. Порівняння антимікробних властивостей лінкоміцину та "йоддицерину" в складі композиції для кісткової пластики / А. М. Потанчук, Б. М. Шарга, Т. А. Потапчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький; відпов. за вип. В.І.Русин. – Ужгород : Ліра, 2000. – Вип. 11. – С. 224–228. – Бібліогр.: с. 227 (5 назв). – Рез. рос., англ.
Серія/номер: Медицина;
Короткий огляд (реферат): The antibacterial action of «Ioddicerine» and lincomycin has been studied. The antibacterial effect does not decrease,when «loddicerine» or lincomycine were combined with chonsuride (chondroitin sulphate) and hydroxyl apatite. It wasestimated that bactericidal doses of «Ioddicerine» are higher than lethal doses of lincomycin. The «Ioddicerine» preparationis effective against lincomycin-resistant cultures. It has revealed its more quick diffusion into agar medium, than diffusion of lincomycin. The speed of diffusion was not decreased when «Йоддицерин» was combined with chonsurid and hydroxyl apatite.
Опис: https://drive.google.com/file/d/19dmfEopkmjnI0VRIBES6kuS9zSZBbhEI/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52840
Розташовується у зібраннях:2000 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Медицина. Випуск 11
Наукові публікації кафедри лісівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка Мед.11.2000.pdf216.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.