Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52996
Title: Роль ландшафтного дизайну у сфері гостинності.
Other Titles: Роль ландшафтного дизайну у сфері гостинності.
Authors: Теслович, Ростислав
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: Ландшафтний дизайн, готельно-ресторанний бізнес,гостинніість
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2023
Citation: . Ростислав Теслович, Роман Корсак. Роль ландшафтного дизайну у сфері гостинності. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: Матеріали міжнародної наукової конференції 4 - 5 травня 2023 р. Ужгород, 2023. С. 173-176.
Abstract: У сучасному світі, для того, щоб вижити в умовах конкуренції, підприємства готельно-ресторанного бізнесу повинні займатися розвитком та вдосконаленням своєї діяльності, щоб збільшувати свою конкурентоспроможність та залучати нових клієнтів. В результаті конкурентної боротьби за лояльність клієнта, заклади гостинності перманентно вживають заходів для того, щоб якісно виділитись з поміж інших закладів та стати лідером на ринку. Одним із способів для забезпечення такого результату є створення візуальної привабливості та сприятливої атмосфери навколо об’єкта гостинності для гостей – ландшафтний дизайн.
Description: На сьогоднішній день озеленення території відіграє важливу роль, як в естетичну так і загально-складову. Зелені насадження мають поліфункціональне значення: санітарно-гігієнічне, захисне, архітектурно-художнє, протипожежне, рекреаційне. Використання ландшафтного дизайну в благоустрої території, полягає у поліпшенні якості життя людини та створенні сприятливих рекреаційних умов, що є невід’ємним елементом діяльності та забезпечення високого рівня конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52996
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ 2023.pdf3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.