Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53160
Назва: Розповсюдженість артеріальної гіпертензії в організованих популяціях, їх зв'язок з факторами виробництва та особливостями харчування
Автори: Свистак, Василина Василівна
Фатула, М. І.
Рішко, Олександр Адальбертович
Сабов, В. О.
Сочка, А. А.
Дата публікації: 1995
Видавництво: Видаництво УжДУ
Бібліографічний опис: Розповсюдженість артеріальної гіпертензії в організованих популяціях, їх зв'язок з факторами виробництва та особливостями харчування / В. В. Свистак, М. І. Фатула, О. А. Рішко та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: С.А. Головацький (глов.ред.), П.Ф. Шеремет, З.Й. Фабрі та ін. – Ужгород : [Б.в.], 1995. – Вип. 2. – С. 203–207. – Бібліогр.: с. 207 (11 назв). – Рез. англ.
Серія/номер: Медицина;
Короткий огляд (реферат): Arterial Hypertension (АН) has been studied аmоng the workers of two enterprises. It was found that it counts 16.3% іn the workers of Solotvino salt mінеs against 6.7% at the Uzhgorod maclline-building plant. Considering that we liaven't found reliable diferences of АН occurence іn mеn аnd wоmеn іn the sаmе population as well as аnу effect of such production factors as nоіsе аnd vibratioп there is still diference іn effect of salt dustiвg in working places, the level (tlreshold) of taste feeling to salt аnd food liabits. The mаіn reason for highlevel occurence of АН аmоng the workers of the salt mіnеs should bе considered the оvеr-іnсоmе of sodiumchloride into the body
Опис: https://drive.google.com/file/d/1JMf2_xRxSNFOBDhNG4Vf1mU6quzRzZwz/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53160
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск. 2 – 1995
Наукові публікації кафедри факультетської терапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.