Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53645
Название: Стан стратегічного управління та його зв'язок з ефективністю підприємства
Авторы: Якима, Тетяна Юріївна
Ключевые слова: харчова промисловість, стратегія розвитку галузі, стратегічне управління, стратегічний аналіз, методи
Дата публикации: 2005
Издательство: Поліграфцентр "Ліра"
Библиографическое описание: Якима, Т. Ю. Стан стратегічного управління та його зв'язок з ефективністю підприємства / Т. Ю. Якима // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "ЛІра", 2005. – Вип. 18. – С. 167-174. – Бібліогр.: с. 174 (10 назв). – Рез. укр.
Краткий осмотр (реферат): У наведеній статті автор розглядає стан стратегічного управління на підприємствах харчової про­мисловості і показує його тісний зв'язок з ефективністю діяльності підприємств. Актуальність даної проблеми обумовлена тим, що харчова промисловість, займаючи провідне місце в забезпеченні насе­лення продуктами харчування і відтворення здоров'я людського ресурсу, недостатньо приділяє уваги саме стратегії розвитку цих підприємств на далеку і близьку перспективу. Вивчення стану і особливо­стей стратегічного управління дасть можливість вибирати і застосовувати передові методи та прийоми стратегічного планування та контролю за впровадженням їх у практичну діяльність та визначати перспективи розвитку важливих напрямків розвитку харчової промисловості.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1-OPwNd_SAWSRUsmgpWsLSVW6UWUDZ-Eu/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53645
ISSN: 0869-0782
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 18 - 2005

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тит. Ек. Вип. 18. 2005.pdf1.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.