Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53645
Назва: | Стан стратегічного управління та його зв'язок з ефективністю підприємства |
Автори: | Якима, Тетяна Юріївна |
Ключові слова: | харчова промисловість, стратегія розвитку галузі, стратегічне управління, стратегічний аналіз, методи |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Поліграфцентр "Ліра" |
Бібліографічний опис: | Якима, Т. Ю. Стан стратегічного управління та його зв'язок з ефективністю підприємства / Т. Ю. Якима // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "ЛІра", 2005. – Вип. 18. – С. 167-174. – Бібліогр.: с. 174 (10 назв). – Рез. укр. |
Короткий огляд (реферат): | У наведеній статті автор розглядає стан стратегічного управління на підприємствах харчової промисловості і показує його тісний зв'язок з ефективністю діяльності підприємств. Актуальність даної проблеми обумовлена тим, що харчова промисловість, займаючи провідне місце в забезпеченні населення продуктами харчування і відтворення здоров'я людського ресурсу, недостатньо приділяє уваги саме стратегії розвитку цих підприємств на далеку і близьку перспективу. Вивчення стану і особливостей стратегічного управління дасть можливість вибирати і застосовувати передові методи та прийоми стратегічного планування та контролю за впровадженням їх у практичну діяльність та визначати перспективи розвитку важливих напрямків розвитку харчової промисловості. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1-OPwNd_SAWSRUsmgpWsLSVW6UWUDZ-Eu/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53645 |
ISSN: | 0869-0782 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 18 - 2005 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Вип. 18. 2005.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.