Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorГамор, Андрій Федорович-
dc.date.accessioned2023-11-14T08:36:09Z-
dc.date.available2023-11-14T08:36:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСадовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф. Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»: Еколого-біологічні особливості овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 48 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327-
dc.description.abstractМетодичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Розглянуто походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.subjectовочеві культуриuk
dc.subjectпоходженняuk
dc.subjectтривалість життяuk
dc.subjectперіод вегетаціїuk
dc.subjectфенологічні фазиuk
dc.subjectумови середовищаuk
dc.titleЕКОЛОГО-БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУРuk
dc.title.alternativeМетодичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»uk
dc.typeLearning Objectuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.