Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Садовська, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Попович, Галина Богданівна | - |
dc.contributor.author | Гамор, Андрій Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T08:36:09Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T08:36:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Садовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф. Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»: Еколого-біологічні особливості овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 48 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327 | - |
dc.description.abstract | Методичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Розглянуто походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ «Говерла» | uk |
dc.subject | овочеві культури | uk |
dc.subject | походження | uk |
dc.subject | тривалість життя | uk |
dc.subject | період вегетації | uk |
dc.subject | фенологічні фази | uk |
dc.subject | умови середовища | uk |
dc.title | ЕКОЛОГО-БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР | uk |
dc.title.alternative | Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Еколого-біологічні особливості овочевих культур_2023.pdf | 993.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.